If you want your opinion about Bata to be posted on this page please send it to : komentar@batamirkovic.net . All your comments will be posted in original and won't be translated.Branislava
 
JA BATU POSEBNO CENIM ZBOG ONA TRI PODIGNUTA SRCA U ZAGREBU!
TO MI JE PUNO ZNACILO. POKAZAO JE DA JE NAJVECI PATRIOTA U REPREZENTACIJI!!!
POZDRAV SVIM BATINIM OBOZAVATELJIMA OD JEDNE CIGANKE IZ BEOGRADA!
!


Milan Rosic
 
Poznajem te iz Svilajnca gde si sluzio vojsku, o tebi sve najbolje i hvala ti za sve.


Ivan Capalija
 
Posto je dobar prijatelj nasem Tudoru treba ga cijeniti, moj prijatelj ga je upoznao preko Tudora i kaze da je Bata covik i po.


Nikola Aleksic
 
Bata je rodjeni pobednik. Bata je najbolji, moj idol. JEDAN JE MIRKOVIC BATA!


Tamara
 
Sta bi se drugo moglo reci o Bati osim da je stvarno NAJBOLJI.
Samo napred Bato......            


Terry Martin
 
Bata is a winner - an inspirational character, always gives 100%, and never gives up. All the best Bata!


Semih
 
I think Mirkovic is the best defender in Turkey because he can play right or center either and he can play in other leagues in Europe.                                         


Mert
 
Mirkovic rules!                                                              


Raza Hyder Sydney, Australia
 
Of all the right backs in the world, I have been most impressed by Mirkovic and was very surprised to learn that he's moved from Juve to Fener for I believe he is good enough to play for any top club in Europe and should consider his best years, which are now. What counts against him most is his temper. It is an absolute pleasure to watch him play and would be wonderful to see him play in either Spain or England if a return to Italy is not on the cards.


Milena, Nis
 
Ukratko receno NAJBOLJI, NAJBOLJI I NAJBOLJI tri su najvaznije Batine osobine. Naravno ne treba izostaviti i da je neverovatno sladak!!!


Stefan "Sova" Vukovic
 
Bata je jedan od dobrih igraca u odbrani ali onu u Zagrebu nije trebo napraviti onaj incident da nije napravijo mogli smo pobjediti Sloveniju i Spansku.


Tvoj NAVIJACCCCCCC ALEKSANDAR BJELIC
 
Igrac kao Mirkovic Jugoslaviji na EURO 2000 ce veoma da nedostaje. Mirkovic je BORAC, bori se ko lav i ovakvog igraca Jugoslavija nije nikada imala kao sto je MIRKOVIC. Ima srce za fudbal, kvalitet i da vise nenabrajam. Bas mi je zao sto nemoze da igra na EURO 2000 zbog incidenta kod HRVATA ali sta je tu je. Mlad je ima jos da igra bice jos fudbala za njega. Svima je bilo drago kad je Mirkovic uhvatio Jarnija ali nije bilo smesno kada je dobio da neigra 4 utakmice. Svi misle da je Jarni mu nesto opsovo i ako je istina onda ga je bas i trebo jer je JARNI to i zasluzio ali kazna mu je prevelika. Bez njega JUGA nije JUGA ali valjda ce se boriti isto covek na BATINOM mestu kao sto se i BATA. PUNO POZDRAVA MIRKOVICU ako ovo on ikada cita. Jedan od najomiljenih igraca si mi i volim te isto sto si igro za PARTIZAN.


Karla, Rijeka
 
Cini mi se da je dobar igrac, i da nije los covjek ( iako je u Zagrebu napravio incident ) nego da je jednostavno osoba koja volisvoj narod i mislim da bi svi igraci trebali biti ko i on. Da na terenu ako je potrebno i "poginu" za svoju drzavu i klub koji vole.


Zoran Bata Mirkovic's official website
All rights reserved